28 Μαρτίου, 2024

Τον Γιώργο Κοκολέτσο καλωσόρισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Με νέα δήλωση του στα social media, ο Δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0hyuD8bgZzicYjJpvfz69Bh8M8JVBHACm4EQx1iabiKEjHNumZBRhMb9JSTXpWgaJl&id=753453352) φαίνεται πως δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιστροφή στο συνδυασμό του, του τοπικού συμβούλου Βουλιαγμένης (πρώην προέδρου του τοπικού συμβουλίου) Γιώργου Κοκολετσου.

Ο κύριος Κοκολετσος θεωρείται ιδιαίτερα “βαρύ” όνομα στη Βουλιαγμένη. Λογίζεται σαν ένα asset της πόλης των 3Β έχοντας και τη γνώση αλλά και τη θέληση να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Η γενναία κίνηση επιστροφής του, μόνο σαν τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς τάραξε τα νερά αφήνοντας πολλούς άφωνους και βάζει πλέον νέες βάσεις στη προοπτική νίκης που έντονα διαφαίνεται για το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντελλου.

Οι συνειδητοποιημένοι δημότες οφείλουν να εκτιμήσουν τη στάση του κυρίου Κοκολέτσου που ποτέ δε σκέφθηκε το προσωπικό του συμφέρον, έβαλε μπροστά το συμφέρον της πόλης του αντιδρώντας όταν έπρεπε και υποχωρώντας όταν έγινε η διασφάλιση των περιβαλλοντικών απαιτήσεων του, που αποτέλεσαν την αιτία της πρόσκαιρης αποχώρησης του από το συνδυασμό του κυρίου Κωνσταντελλου.

Τζέισον Μαρής