20 Μαΐου, 2024

3B: Τρεις φωτογραφίες, χίλιες λέξεις….

3B: Τρεις φωτογραφίες, χίλιες λέξεις....

Τρεις φωτογραφίες χίλιες λέξεις. Η δημοσιογραφική μας ομάδα είχε, από τις 25/9, τη πληροφορία από πολιτικά γραφεία που διενεργούν δημοσκοπικές μετρήσεις για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στα 3Β σύμφωνα με την οποία ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για άλλη μια φορά θα πετύχει ,από τη πρώτη Κυριακή, ένα ποσοστό της τάξεως του 75% και οι υπόλοιποι τέσσερις συνδυασμοί,μαζί, θα αθροίσουν το υπολοιπομενο 25%.

Η επαλήθευση ήρθε με τις απαγοητευτιπλευράς συμμετοχής, κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των συνδυασμών που διεκδικούν το χρίσμα απέναντι στον νυν Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντελλο.

Οι αντιπολιτευόμενοι διεκδικητές μίλησαν στη πλατεία της Βούλας κυριολεκτικά μπροστά σε άδειες καρέκλες έχοντας ακροατήρια της τάξεως των 40 έως 100 ατόμων.

Σύμφωνα με αυτά που διαπιστώσαμε η επικράτηση του Γρηγόρη Κωνσταντελλου ,στη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, είναι καθολική για ακόμη μια φορά με την αντιπολίτευση να παραμένει στην αφάνεια και ουσιαστικά να αδυνατεί να προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση ικανή να μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση του Δήμου 3Β.

Απόστολος Διαλινάς