9 Μαΐου, 2024

Αθηνά Κωνσταντέλλου: Πρώτη φορά που τα 3Β εκπροσωπούνται στη Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής

Πρώτη φορά που η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη εκπροσωπείται στη Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. Η Αθηνά Κωνσταντέλλου, συμμετείχε για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία.

Ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, «Αττική Μπροστά» και κατάφερε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας μια από τις επτά εδρες του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλια στην Ανατολική Αττική. Συγχαρητήρια κυρία Κωνσταντελλου.

Ο στόχος της είναι να φέρει σε πρώτο πλάνο στην Περιφέρεια και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής και τους 13 Δήμους της,να αναδείξει τα θέματα που τους απασχολούν, να αναζητήσει λύσεις, αλλά και να καταθέσει προτάσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και ειδικά των 3Β , για την ενίσχυση και βελτίωση των υποδομών, αλλά και του παραγωγικού ιστού.

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου, ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Νομική Σχολή Αθηνών και αμέσως μετά έκανε το μεταπτυχιακό της στο Εμπορικό και Ναυτικό Δίκαιο στην Νομική Αθηνών, παράλληλα με την άσκηση της. Στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό «Business and Economic Law» στο Πανεπιστήμιο Georgetown, στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α.

Ρεβέκκα Δαρμή