30 Απριλίου, 2024

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Αρνείται πως παρέκαμψε κάποιο από τα πρωτόκολλα η 22χρονη Αξιωματικός ΥπηρεσίαςΥπηρεσίας

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της.

Μάλιστα, η 22χρονη που εκτελούσε χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας στο τμήμα εκείνη την ώρα αρνείται πως παρέκαμψε κάποιο από τα πρωτόκολλα για τις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της, με αφορμή την Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ανέφερε πως η 28χρονη εμφανίστηκε στο γραφείο της αναφέροντας πως φοβάται να πάει σπίτι της, επειδή την παρακολουθεί ο πρώην της. Δεν έδωσε τα στοιχεία του δράστη, παρά το ότι η 22χρονη της τα ζήτησε. Κατά τις πληροφορίες, η Αξ.Υπ. ρώτησε την άτυχη Κυριακή εάν την εξύβρισε ή απείλησε σήμερα ή χθες, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση. Το μόνο που ζήτησε ήταν να έρθει περιπολικό να την πάρει. Τότε, -σύμφωνα με την κατάθεση- η 22χρονη αξιωματικός υπηρεσίας την ενημέρωσε πως δεν γίνεται να μπει έτσι σε ένα περιπολικό και της είπε να καλέσει το ”100”, προκειμένου να έρθει ένα όχημα της Άμεσης Δράσης.