27 Ιουλίου, 2024

Κοκολέτσος: Δηλώνω ”παρών” στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ακολουθεί δήλωση του Γιώργου Κοκολέτσου: 

”Δηλώνω «ΠΑΡΩΝ» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ,διεκδικώντας την εκλογή μου στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση των τοπικών θεμάτων, ένιωθα πάντα την ευθύνη να δηλώνω «παρων» σε στιγμές και καταστάσεις που ήταν κομβικές σε όλο το σε όλο το μήκος της διαδρομής μου, της πολιτικής, της επαγγελματικής, της κοινωνικής και της προσωπικής μου. Είχα από μαθητής την αίσθηση ότι τη ζωή τη συνδιαμορφώνει ο καθένας από εμάς με την ενεργητική του παρουσία και την επεμβατική του δράση. Ο «ρους της Ιστορίας» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ανοικτός και εύπλαστος στις δικές μας παρεμβάσεις, τις τομές που είμαστε έτοιμοι να φέρουμε, τα βήματα που κάνουμε προς τα εμπρός πάντα με γνώμονα την Ευζωια των δημοτών.

Με γνώμονα την εμπειρία που διαθέτω, δεσμευομαι σε πράξεις ευθύνης για την ευζωια των κατοίκων του Δήμου μας.”

Ο Γιώργος Κοκολέτσος, αποφάσισε να επιστρέψει στην παράταξή του Γρηγόρη Κωνστντέλλου, από την οποία είχε ανεξαρτητοποιηθεί. 

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δημάρχου  κυρίου Κωνσταντέλλου:

“Ο Γιώργος Κοκολέτσος ήταν μέλος της παράταξής μας από το 2010, αποφάσισε να πορευθεί με δικό του συνδυασμό πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, για θέματα στα οποία είχε διαφορετική άποψη με τη δημοτική αρχή. Διαπίστωσε ιδίοις όμασι ότι αυτή η υπερευαισθησία που έδειξε για ένα πολύ σημαντικό έργο που γίνεται στην πόλη μας δημιούργησε εντύπωση γιατί ήταν η μόνη ρωγμή που εμφανίστηκε στην παράταξή μας τα τελευταία χρόνια και έκανε κάτι πολύ γενναίο. Είδε, εκτίμησε, συζήτησε εκ νέου τα θέματα τα οποία τον αποστασιοποίησαν και εγώ, προσωπικά, είχα την υποχρέωση να ανταποκριθώ σε αυτή τη συνεννόηση. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Κοκολέτσος επανήλθε στον συνδυασμό μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.