27 Ιουλίου, 2024

Νίκος Λεβετσοβίτης : Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για μία Γλυφάδα όπως την ονειρευόμαστε και μας αξίζει

Σε μία εβδομάδα καλούμαστε να επιλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή της Γλυφάδας. Είναι η ώρα που τον λόγο παίρνουν οι πολίτες αποφασίζοντας για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Θα επιλέξουν τη νέα δημοτική αρχή ενός από τους μεγαλύτερους, ομορφότερους και πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους Δήμους της χώρας. 

Έχοντας τη χαρά και το προνόμιο να είμαι δημοτικός σύμβουλος από την αρχή της θητείας του Δημάρχου μας Γιώργου Παπανικολάου, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αξίζουμε να μας τιμήσουν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας για όλα όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια. 

Υλοποιήσαμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έργων που έχει βελτιώσει την εικόνα σε κάθε γειτονιά. Ο φωτισμός, οι ασφαλτοστρώσεις, τα πεζοδρόμια και τα αντιπλημμυρικά έργα άλλαξαν προς το καλύτερο την καθημερινότητά μας. Δημιουργήσαμε καινούργιους παιδικούς σταθμούς με αποτέλεσμα όλα πλέον τα βρέφη και τα νήπια της πόλης μας να έχουν μία θέση στους παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας. Ανακαινίσαμε υπάρχουσες και δημιουργήσαμε νέες υποδομές, γήπεδα και παιδικές χαρές και υλοποιήσαμε την ανάπλαση της παραλίας και της Μεταξά, ενός από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Ελλάδος. 

Επιπλέον, με το σχέδιο και το πρόγραμμα που καταθέσαμε για την επόμενη ημέρα, αλλά και τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη, όπως το νέο κέντρο πολιτισμού, η Γλυφάδα μας θα «απογειωθεί» στο μέλλον.

Είμαι υπερήφανος που ανήκω στη δημοτική ομάδα του Γιώργου Παπανικολάου και που συνέβαλα και εγώ σε αυτό πολύ σημαντικό έργο. Έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Γκολφ και του ΚΑΠΠΑ, μπορώ να διαβεβαιώσω τις Γλυφαδιώτισες και τους Γλυφαδιώτες, ότι θα δώσω και πάλι τον καλύτερό μου εαυτό στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου για μία Γλυφάδα όπως την ονειρευόμαστε και μας αξίζει.