18 Μαΐου, 2024

Όμιλος Γιαννακόπουλου: Αλλάζει την Ακτή Βάρκιζας – Το πλάνο των €15 εκατ.

Με τίμημα 1,31 εκατ. ευρώ ετησίως κι επιπλέον 6% επί του τζίρου η Ακτή Βάρκιζας (οργανωμένη ακτή και ελεύθερη παραλία) μισθωθηκε από τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην εταιρεία “Black Wave Varkiza” που συνδέεται με τον όμιλο Γιαννακόπουλου της ΒΙΑΝΕΞ.

Σήμερα 29/11/2023 υπέγραψαν ο Δήμαρχος κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη σχετική σύμβαση στο Δημαρχείο των 3Β.

Σε σύντομη δήλωση ο κύριος Γιαννακόπουλος ανέφερε:
θα επιδιώξουμε η Ακτή να γίνει πόλος έλξης και πέραν των καλοκαιρινών μηνών, σκοπεύουμε να προσδώσουμε τη χαμένη αίγλη με προφανή τον στόχο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να λειτουργήσει με νέο πρόσωπο, ανανεωμένη για την επόμενη χρονιά, τη θερινή σεζόν του 2024.

Σημειωτέον ότι στην Ακτή Βάρκιζας, γνωστή και από το “Yabanaki” έχουν γίνει βανδαλισμοί και θα πρέπει να διαπιστωθεί σε τί κατάσταση βρίσκονται οι επιμέρους εγκαταστάσεις, τα δίκτυα κ.τ.λ..

Πάντως στόχος είναι οι εργασίες αναμόρφωσης να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό 70-80% έως το επόμενο καλοκαίρι.

Στόχος ως προς τη συγκεκριμένη επένδυση είναι η δημιουργία ενός μικτού project με επένδυση άνω των 15 εκατ. ευρώ για το έργο το οποίο θα ξεκινήσει με τις αδειοδοτήσεις από τις αρχές του νέου έτους, δεδομένου ότι έπρεπε να ξεπεραστούν ζητήματα σε σχέση με χωροταξικά θέματα.

Τζέισον Μαρής