20 Μαΐου, 2024

Περισσότερες από 1.000 γυναίκες έτρεξαν στο 11ο “Ladies Run”

Στον ομορφότερο δρομικό αγώνα της Αττικής, περισσότερες από 1.000 γυναίκες έτρεξαν στο 11ο “Ladies Run” στον μαγευτικό Λαιμό της Βουλιαγμένης. Run like a Lady ήταν το σύνθημα του φετινού αγώνα δρόμου Ladies Run, ο οποίος διεξήχθει στις 29 Οκτωβρίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Στις 10:00 π.μ. της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, και με αφετηρία την Astir Beach, οι ladies διηνησαν ίσως την πιο ειδυλλιακή διαδρομή της πόλης που περασε μέσα από το Four Seasons Astir Palace.

Απολαμβάνοντας τα πιο εντυπωσιακά «κάδρα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ανάμεσα στο πράσινο των πεύκων και στο γαλάζιο της θάλασσας.Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γίνεται επίκεντρο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων οι οποίες έχουν και κοινωνικό πρόσημο προεξάρχοντος του Δημάρχου κυρίου Γρήγορη Κωνσταντελλου

Για 11η χρονιά το Ladies Run ηταν αφιερωμένο σε όλες στις γυναίκες: γυναίκες που τρέχουν ενωμένες, μοιράζουν χαμόγελα, αναδεικνύουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και διανύουν χιλιόμετρα αλληλεγγύης προσφέροντας παράλληλα σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Ρεβέκκα Δαρμή