9 Μαΐου, 2024

To Race for Autism έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 31/3

To Race for Autism έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 31/3/2024 με το Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντελλο συμμετέχοντα στον αγώνα.

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του, τον Απρίλιο του 2023, με 1.200 εγγραφές το Race for Autism Gr επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενημέρωση για τον αυτισμό που γιορτάζεται παγκοσμίως στις 2 Απριλίου.Το Race For Autism Gr έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προωθώντας την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο. Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επιπλέον ο αγώνας είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα είναι συμετέχον, ενέργεια που δείχνει το σεβασμό του προς τη συγκεκριμένη ομάδα που αγωνίζεται. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ,στη συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε: «Είναι μεγάλη η χαρά να φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος έναν τόσο σημαντικό και αξιόλογο αθλητικό αγώνα και προτρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός, όπως και η υγεία και η εκπαίδευση είναι ένα βασικός πυλώνας για μια υγιή συμπεριληπτική κοινωνία.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στέκεται δίπλα στα άτομα με αναπηρία εμπράκτως και στηρίζει δράσεις που προάγουν την ισότιμη διαβίωση τους στην καθημερινότητα.» Χορηγοί Η εταιρεία Βίκος για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι χορηγός υδροδοσίας του αγώνα με φυσικό μεταλλικό νερό και με φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά. Η εταιρεία GU ENERGY όπως κάθε χρόνο θα χορηγήσει με ενεργειακά τζελ όλους τους συμμετέχοντες στο δρομικό αγώνα. Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Παραλία Καβουρίου, Βουλιαγμένη Ώρα εκκίνησης: 09:30 Απόσταση αγώνα: 5 χλμ. Τζέισον Μαρής