20 Μαΐου, 2024

Υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη ο Αντώνης Μυλωνάκης

Ο Αντώνης Μυλωνάκης θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη “Νέα Αρχή για την Αττική” του Γιώργου Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή για την Αττική” Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Αντώνη Μυλωνάκη, ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής, στην Παράταξη “Νέα Αρχή για την Αττική”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μυλωνάκη: 

”Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα προσωπικά να είμαι μέλος της οικογένειας του συνδυασμού “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ” και να αγωνισθώ στις προσεχείς εκλογές στο πλευρό του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική.

Μετά την κεντρική πολιτική σκηνή σαν βουλευτής της ίδιας περιφέρειας που χιλιάδες πολίτες με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, δεν θα μπορούσα να παραμείνω αδρανής με τα κοινά και αποφάσισα να συμμετέχω μέσα από την αυτοδιοίκηση στην προσπάθεια του ήδη επιτυχημένου περιφερειάρχη μας Γιώργου Πατούλη και των λοιπών άξιων συνυποψηφίων μου για να ολοκληρωθεί ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για την Αττική και τους πολίτες της που ξεκίνησε το 2019 και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οι προκλήσεις και οι δυνατότητες αυτού του ευλογημένου τόπου της Ανατολικής Αττικής είναι τεράστιες. Απαιτούν σοβαρούς και έντιμους αυτοδιοικητικούς, γνώσεις, σχέδιο, στρατηγική, συνεργασίες, μαχητικότητα και πολύ-πολύ δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν οι πολίτες της.

Υπηρετώντας πάντα τους συμπολίτες μου και τα δίκαια αιτήματά τους είτε σαν πιλότος, είτε σαν δημοσιογράφος, είτε σαν βουλευτής, υπόσχομαι ότι με τη δική τους πάντα βοήθεια και ετυμηγορία θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου από όποια θέση μου ζητηθεί για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα μάχομαι στο πλευρό τους για τη βελτίωση της καθημερινότητας, της ασφάλειας, τις κοινωνικές δομές, της υγείας, των συγκοινωνιών και την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής που αφορούν την περιφέρειά μας και έχουμε ανάγκη εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.”